Composteer zelf in deze 3 mooie compostbakken voor binnen.

compostbakken voor binnen

Volgens de Environmental Protection Agency kan bijna een derde van wat we weggooien gewoon gecomposteerd worden. Dat betekent dus dat zelf iets kunnen doen om etensresten die nu op de strot uitkomen om te zetten in een organische voedingsbodem. En denk je nu leuk, maar ik woon op 50 m2. No problem. 

Leuke compostbakken zijn er voor iedereen. Hoe klein je ook behuisd bent, er is wel een hippe compostbak voor te vinden. Bakken die je makkelijk opbergt in een aanrechtkastje of echt een trendy exemplaar die niet misstaat op je aanrechtblad. Alles is mogelijk. 

Dus geen excuses meer om jouw etensresten niet te composteren.

En je kunt meer composteren dan je waarschijnlijk denkt. Zo zijn theezakjes en openhaardas gewillige ingrediënten. 

3 Mooie compostbakken voor binnen. 

1. Praktische compostbak voor op het aanrecht.

Vanaf nu gooi jij geen etensresten meer bij het gewone afval. Scheiden is nu een peulenschil. De compostbak is voorzien van koolstoffilters waardoor zodat niet je hele keuken gaat geuren.  Het bijgeleverde emmertje is handig voor eierschalen, theezakjes, koffiedik of bananenschillen. 

De emmer kan na gebruik gewoon in de vaatwasser. 

2. Retro compost bin voor esthetisch composteren. 

In de categorie het oog wil ook wat. De esthetische retro composteer is hip en praktisch tegelijk. Voedselresten opslaan was nog nooit zo eenvoudig. Telkens even naar de composthoop lopen is nu verleden tijd. 

De bak heef een vintage look en het opschrift compost. De ideale manier om je keukenafval vanaf nu goed te gaan scheiden.

3. Duurzame compostbak voor binnen

Een duurzame levensstijl kan ook met design. Dat bewijst deze Kelner compostbak. Duurzaam en stijlvol. Je plaatst ‘m eenvoudig op het aanrecht.

Fruit, eierschalen en etensresten sla je er eenvoudig in op. De koolstoffilters zorgen ervoor dat je niets ruikt. De inhoud is 2 liter en de bak is gemaakt van roestvrijstaal.