Plastic buitenkleden voor op de camping (gerecycled).

YUUH | duurzame kleden voor buiten

Duurzame buitenkleden bestaan en worden gemaakt van duurzame materialen. Dit kan gerecycled plastic zijn. Duurzame kleden van gerecycled plastic kun je gebruiken op het terras maar zijn ook ideaal in de voortent of onder de luifel. En omdat de gerecyclede plastic kleden weinig wegen zijn ze ook ideaal als picknickleed of strandmat. 

Al lijkt het voorjaar op dit moment nog ver weg. Wij verheugen ons er al wel enorm op. En je terras wordt altijd gelijk een stuk vrolijker met een hip buitentapijtje. Het is toch de kers op je terras. Ook als je er nog niet op kan zitten. De hoogste tijd om een een een origineel kleedje aan te schaffen deze zomer. Maar ben je benieuwd of de buitenkleden ook duurzaam kunnen? Jazeker, laat je verassen. 

Duurzame buitenkleden van gerecycled plastic.

We kennen allemaal wel de beelden van drijvende plastic massa’s in de oceanen. Vogels in onze parken dichtbij huis met plastic om hun nek. En het hoeft ook geen betoog dat niks in de natuur gebaat is bij onze berg plastic afval. Daarom worden wij blij dat er veel clean-up acties zijn. En dat van dat afval weer mooie nieuwe dingen gemaakt kunnen worden. 

Duurzame vloerkleden voor buiten worden gemaakt van gerecycled plastic zoals rietjes. Maar ook plastic afval wat uit de oceanen wordt gevist dient als grondstof voor deze kleden. We worden er blij van dat duurzaamheid ook steeds meer wordt gebruikt in de nieuwste woontrends. 

Een kleed gemaakt van plastic voelt ook lekker zacht aan je voeten. Je kunt er dus heerlijk met je blote voeten op lopen. En daarom zijn deze kleden ook geschikt voor binnen. En zelfs voor kinderkamers zijn te fantastisch. 

9 redenen voor een gerecycled vloerkleed voor buiten

  1. Vloerkleden voor buiten zijn relatief goedkoop.
  2. Een buitenkleed geeft gelijk sfeer aan je terras en patio.
  3. Een kleed voor buiten gaat lang mee. 
  4. De plastic kleden zijn waterafstotend. 
  5. De kleden zijn multifunctioneel. Je kunt ze ook gebruiken als picknick kleed of  in de voortent op de camping.
  6. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende prints, vormen en formaten. 
  7. Beschermen je voeten tegen hete tegels en harde ondergrond
  8. Makkelijk schoon te maken 
  9. UV bestendig en verkleurt niet 
Buitenkleed als strand of picknick kleed.

Kan een vloerkleed voor op een terras ook binnen?

Natuurlijk denk je in eerste instantie bij het woord buitentapijt aan een kleed voor buiten. Logisch. Daar passen ze ook prima. Maar je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Omdat ze tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn passen de kleden ook heel goed in kinderkamers. Valt er een glas limonade over? Geen probleem. Het is zo weer schoon.

Kan een buitentapijt tegen regen?

De buitenkleden van gerecycled plastic kunnen heel goed tegen regen. En omdat de kleden robuust zijn tegen de verschillende weersomstandigheden doen ze het ook goed in natte ruimten. Zo fleur je in een handomdraai de badkamer om. En de kleden zijn echt in alle hippe prints te krijgen. Er is dus altijd wel een duurzaam tapijtje te vinden die bij jouw woonstijl past. Laat je inspireren.

Kan je een buitenkleed buiten laten liggen?

Je kan de duurzame kleden van plastic gewoon lekker buiten laten liggen. De plastic buitenkleden kunnen praktisch tegen alle weersomstandigheden. De kleden zullen ook niet snel gaan verschimmelen of verkleuren. Hierdoor gaan ze dus ook lang mee. Af en toe met een sopjes schoonmaken is voldoende voor een lang leven.

Lees alles over hippe gerecyclede en geupcyclede producten.

RECYCLE EN UPCYCLE!